2013. március 1., péntek

Lehet, hogy az asztal alatt hagytam őket??!
Asszem valami furcsa dolog történt velem- nem találom a golyóimat! Pedig esküszöm a múlt héten még megvoltak.  Mintha a szőr is rövidebb lenne a lábam között...
Gyanús, hogy akkor történt valami, mikor a múltkor olyan nagyon kedvesen és sokáig simogatott a gazdi, fel is ülhettem az izgalmas, de hideg tükrös asztalra a rendelőben.
Az össze kékruhás csak engem simogatott, meg gügyörésztek, kicsit meg is szurkálták a lábam, de odase neki! Ha így gügyörésztek, akkor csak szurkáljatok! Máskor csak a bejövő rühes macskákat meg kókatag kutyák hátsóját nyaljátok, itt az alkalom, mikor végre mindenki engem imád!
Aztán egyre álmosabban érzetem magam, hiába, nem kellett volna már megint a holdat ugatni egész éjjel. Gyönyörű sült libacombok keringtek a fejem körül, és utána már csak arra eszméltem, hogy eltűntek a libacombok, és fázom.
Meg a kórházi szobában fekszem, ahová sosem engedtek be, még valami meleg is van alattam, a kékruhások még mindig imádnak, meg takargatnak mindenféle pokrócokkal.
Tuti ez a sandaszemű volt a tettes!
A gazdi is itt van, újra gügyög. Ki vitte el a libacombokat??? Szerintem az a macska volt, amelyik egy ketrecben sandán pislog nekem, ott a sarokban....Na megállj, mindjárt elkaplak. Hopp, csak valahogy nem működnek a lábaim. Na sebaj, hagyom inkább, hogy imádjanak, úgyis mindjárt kidobom a taccsot, váljék egészségedre a lopott szajré, te bolhazsák!
Csak azt nem tudom, hogy minek adták rám ezt a lámpabúrát. Tiszta röhej!  Ebben nem érem el a hátsóm.Talán Ti akarjátok mostantól tisztán tartani, dokikáim? Csak tessék, úgyis untam már azt a sok szőrt!
Igen, biztos ekkor lopták el a golyóimat is, tuti az a macska volt, amelyik a libacombokkal lelépett!!

Azóta tényleg könnyebb a pisilés- össze is fröcsköltem minden kocsit idefelé jövet. A gazdi valamit blablázott a prosztatámról- na olyan nekem nincs, se megnagyobbodva nincs, tudnék róla. De aztán a többi dokicsajjal megbeszélték, hogy sikerült a műtét! Milyen MŰTÉT??!! Meg a varratokat is kiszedik. Úr Isten, elszakadtam? Felmehettem megint a fényes asztalra, megint gügyörésztek, valamit matattak a lában közt, a tökeim hűlt helyén.. Azóta újra lehet nyalogatni! Hurrá!

A szerkesztő megjegyzése: Louis tényleg átésett egy ivartalanításon. Korábban vizelési nehézségei voltak, megnagyobbodott a prosztatája, így ez indokolta a műtétet. A legkorszerűbb altatási módoknak és gyógyszereknek, na meg a szakszerű és gondos ápolásnak hála, RÁNK NEM GYANAKSZIK!!! Budafoki Állatgyógyászati KözpontNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése